اندازهگیری سه فاز و تک فاز
قسمت قبل اندازهگیری تک فاز رو برایتان توضیح دادم در این قسمت اندازهگیری سه فاز رو برایتان توضیح میدهم با این مقدمه میرویم سراغ بحث خودمان می ژرمنت وقتی اندازهگیری کنید میتوانید برای هریک از فازها یک کارنت رو سفارش بدید و کنار بگذارید یا از threePase استفاده کنید
هست به یک مدلمان اضافه میکنیم و بعد عنوان یک threePase برای این کار ما میایم از قسمت تخصصی خودش که ازc رو هم به فازc و فازb رو بهb وa رو بهa سورس میام از یک سورس سه فاز میام استفاده میکنیم و میتوانید این دوتا رو متصل کنید و سیم هارو جداسازی کنید بعدازاینکه این کار و انجام دادید
استفاده از بار الکتریکی
شما به یک بار هم احتیاج دارید اول میاییم این سورسمان رو تنظیماتش رو انجام میدیم بهصورت پیشفرض روی 25 کیلوولت قرارگرفته و 60 هرتز اینها رو تغییری نمیدیمو میزان اینها باشند و یکسری امپدنساز و ردینسازهم خود منابعمان دارند بیاید برای اینکه یکبار هم از لود هامون استفاده کنیم بیایم از بار لودمون استفاده میکنیم سه فازش هم اینجا هست. سه فاز برنچ و سه فاز لود از سه فاز لود میایم هست ما فقط میایم از توان اکتیوش بهره میگیریم RLC استفاده میکنیم .
همینطور که میبینید این کامًلاً آماده هست هرتز رو تغییر نمیدیم 60ولت هست که ما میایم رو 25 کیلوولتی که نامینال منبع مان بود قرار میدیم 1000به صورت نامینال توان اکتیو رو هم تغییر نمیدیم توان راکتیو رو صفر میکنیم و توان کپاسیتی اون رو هم صفر میکنیمزمان شبیه سازی رو هم کم میکنیمc رو هم بهc بی وb روb وصل میکنیم فازa رو بهa .
بررسی با اسکوپ
ما میتوانیم از یک اسکوپی که از قسمت b سه رو به راحتیa b به سه جریانa حالا خروجی هایی رو که داریم ولتاژ سینک سیمولینک می آوریم ولتاژ و جریان رو ببینیم.
می آییم دوتا پورت ورودی برایش تعریف میکنیم همانطور که در جلسات قبل گفتم ولتاژ و جریان رو به راحتی اینجا به صورت سه فاز اندازه گیری کنیم و در خروجی بینیم بعدازاینکه من ران میکنم خودم این اشتباه رو مرتکب شدم پاور جی ای رو نیاوردم و این ارور مال اون پاور جی او ای هست اشتباه متداولی که اکثراً خودم بارها و بارها انجام دادم بعدازاینکه تمام شد و ما پاور جی ای رو اوردیم و زدیم بعد از یک ثانیه میبینید که جوابها برای شما اینجا ظاهر میشود د ریک ثانیه رو مشاهده کنیم.
Bus selector
یکی از ادواتی که a گاها نیاز هست که فازc رو و فازb رو و فازa برای اینکه ما بیایم تفکیک کنیم فاز خیلی استفاده میشود توی ادوات ما باس سلکتور هست که انتخاب میکند چه خروجی رو داشته باشید .
من اینجا اسپیس رو میزنم که تصویر بزرگتر بشودBus selectorببنیند یا فقط c رو ببینید به این صورت وقتی دبل کلیک کنید میآید a b c میتواند شما میتوانید ولتاژ a b c این ولتاژ یکسری سیگنالهای ورودی دارد در ابتدا شما بعدازاینکه یکبار بیاید و ران کنید میتوانید سیگنالهای ورودی رو تغییر بدیدرو جداجدا مشاهده c و ولتاژb ولتاژa .
چگونه سیکنالها رو تکی ببینیم؟
شما گاهی نیاز دارید هرکدام از سیگنالها رو به صورت تک تک ببینید یعنی بیاید ولتاژکنید و دوست ندارید باهم در یک اسکوپ باشند برای این کار انجام پذیر باشد شما احتیاج دارید که از همان ورودی بیاید و b رو از ولتاژa این سیگنالها رو از هم جدا کنید .
من ابتدا این لیمیتیشن رو برای اسکوپ ها برمیدارم و بعد برای اینکه ولتاژ جدا کنیم احتیاج هست که بریم به کتابخانه یک سیمولینک سیگنال روتینگ و دیموکس رو انتخاب کنیمc و ولتاژدیموکس کارش این هست که یک سیگنال سه تایی ورودی رو میتواند به سه تا سیگنال خروجی یا هرچند تا سیگنال خروجی تبدیل کنه اینجا دوتا سیگنال خروجی به صورت پیش فرض هست ما اینرو به سه و یک سیگنال ورودی به سه سیگنال خروجی تقسیم کنیم حال اگر من یک اسکوپ دیگر بسازم با سه تا ورودی ولتاژهای ای بی و سی خودم رو به صورت مجزا از هم دیگر داشته باشم.
دانلود این مطلب:
مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقالهmatlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزشmatlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژهmatlab ,