در این قسمت به مقایسه مدل های شبیه سازی شده در دماهای مختلف می پردازیم ویک curve دیگه ای که بدست میاد این curve هست مثل حالت قبلی هست با این تفاوت که شما می بینید در این مدل جریان بر حسب ولتاژ است.اما میزان تابش های یکسان است و با استفاده از این میزان تابش ها اومده و در دماهای مختلف اون رو اندازه گیری کرده و در ادامه با توجه به کدها بررسی میکنیم شبیه سازیمون درست یوده ودر قسمت های بعد بیشتر این موضوع رو توضیح میدم.
شمارو به تماشای فیلم اموزشی زیر دعوت میکنم.
زمان 2:16 ثانیه
مقایسه مدل های شبیه سازی شده در دماهای مختلف در متلب
یک curve دیگه ای که بدست میاد این curve هست مثل حالت قبلی هست با این تفاوت که شما می بینید در این مدل جریان بر حسب ولتاژ است.
اما میزان تابش های یکسان است و با استفاده از این میزان تابش ها اومده و در دماهای مختلف اون رو اندازه گیری کرده این دماها میتونه فصول سال باشه یا ابتدای روز یا انتهای روز میتونه برای ما مشخص کنه بسته به نوع اون پروفایلی که ما داریم تابش متغیر باشه یعنی شما در این شکل میبینید.
که حدود ولتاژ که در حد 45/0ولت کشیده میشه برای همه یکسان است. میزان جریان خروجی این ها برای همه یکسان است تا این حدود و بعد از از اون هستش که مشخص میشه میزان افت جریان ما به چه نحو خواهد بود و هر چقدر که دمای ما بیشتر بشه زودتر افت پیدا میکنه میزان جریان وقتی که شما ولتاژ را دارید افزایش می دهد و در در مورد اولین بادومی هم این هست که این دیتا هایی است که استخراج شده و این مدلی هست که ما مدل کردیم و این نزدیک بودن این دو نشان از درست مدل کردن ما میده و اولی یا قرمز رنگ به عنوان اکسپریمنتال ما هست و دومی به عنوان سیمولیشن ما هستش پس در مقالات هم بسیار دیده میشه که دیتای واقعی رو میان مقایسه میکنند با دیتای شبیه سازی شده و در این قسمت هم این کدها دارند موید این هستند که ما شبیه سازیمونرو درست انجام دادیم و مدلینگ رودرست انجام دادیم که این قسمت مشاهده می کنید.