خب در این سیستمی که اینجا بارگذاری شده ما طبق فیگور
1 می بینید دیاگرامی داریم که نشان میدهد CVSهای 1 تا 3 ما به MGCC متصل شده اند.
و آن میاد دستورات مربوط به کلید زنی اینورترهامون که سه تا اینوتر 3فاز هستند طبق تعریف به اصطلاح سیستم قدرتمون و سیستمی که در مقاله برای ما تشریح شده هر کدوم از اونها به یک اندوکتانس و به یک کاپاسیدانس، یک سلف و یک خازن متصل هستند و وارد یک ترانسفورماتور می شوند که 3تا ترانسفورماتور رو تشکیل میده، 3تا کلید معمولی و یک کلید استاتیک سوئیچ (Static Switch) یا SS اینجا هست و از طریق این کلید نقطه ی PCC ما متصل میشود به شیر بینهایت یا باس اسلگ ما و در اینجا هم یک Local Non – Linear Load قرار دارد که هر کدوم از پارامترهاش مشخص است.
میزان خازن مون هم ، سلف و مقاومت است که در شکل به وضوح دیده میشود.
بعد از اون ما اومدیم از یک سیستم اینورتر استفاده کردیم که یک ولتاژ DC داره اینجا و این ولتاژ DC ابتدا به امپ برای ما اندازه گیری می شود.
VC-VSIهای ما که همون اینورترهای ما هستند از 6 تا Mosfet تشکیل شده اند.
که هر کدوم از این Mosfetها دارای یک دیود جلوگیری از سوختگی Mosfet هست.
ولتاژ وارده از دو سر مثبت و منفی این سیستم یعنی پتانسیل مثبت و منفی میاد وارد سیستم ما میشه و به صورت 3فاز A,B,C خارج میشه و گیت های ما که توسط MGCC تعیین می شدند که باید به چه نحوی کلید زنی بشوند هم در اینجا قرار دارند و توسط یک سیگنالی که از 6 سیگنال S1,S2,…,S6 تعیین میشود، می آیند و گیت های ما رو سوئیچ زنی می کنند.
و در نهایت یک شکل 3فاز رو برای ما در این VC-VSI بوجود می آورند.
و بعد از اون یک LC-Filter قرار دارد و علت وجود این فیلتر خازنی- سلفی این است که شما نیاز دارید بعد از هر اینورتر یا کانورتر بیایید و میزان ریکل خروجی را به حداقل برسانید و یک شکل موج سینوسی بهتری را داشته باشید. به همین جهت این LC-Filter اینجا قرار داده شده و جزء سیستم VC-VSI ما هست که چسبیده به اون هست.
طبق بلوک دیاگرامی که خود مقاله به ما داده و ما اومدیم از اون استفاده کردیم سیستم سلف و خازن ما در این قسمت قرار داره که بلافاصله ما اومدین از سلف و خازن در این قسمت استفاده کردیم، یک خازن را اینجا قرار دادیم و سلف ها هم که در این نقطه بودند.
بعد از آن، Measurement یا اندازه گیر هست که میزان اندازه گیری ما بر حسب فاز به فاز اندازهگیری می شود.
بعد از اون می آییم و یک بلوک ترانسفورماتور داریم که دو سیم پیچه است، هر دو سیم پیچ رو Yg گرفتیم یعنی ستاره زمین شده و پارامترهاش هم به همون صورت اولیه خودش هست.
بعد از اون سه تا کلید SS داریم اینجا که دارید می بینید و هر کدوم از این سوئیچ ها در لحظاتی می توانند قطع یا وصل شوند. یک سیستم باس اسلگ داریم در این قسمت.
و در نهایت ما اومدیم Local Non – Linear هایمان را به این شکل طراحی کردیم طبق مقاله که دارید می بینید یک دیود هست و یک سلف به میزان ، یک خازن به میزان که اگر دابل کلیک کنید 500e-6 هست که همون است. و یک مقاومت که میزان R ما هست و سیستم ما کامل میشود.
و MGCC ما هم از یک PWM-BR تشکیل شده که اصل سیستم MGCC ما را تشکیل می دهد که حالا یک Harmonic ساز است، Harmonic Ref را برای ما ایجاد می کند.
طبق این بلوک های کنترلی که برای ما هست اومدیم این گین ها رو چیدیم.
و در نهایت میاد آن را با یک Fundaqmental Control با همدیگر مقایسه می کند و آن را وارد یک PWM Generator می کند که پایهی PWM هم برحسب مقایسه با یک موج دندان اره ای هست که فرکانس آن را ما فرکانس بالایی گرفتیم که بیاد و مقایسه بشود با یک حالت موج سینوسی و در نهایت 6 پالس ما اینجا تولید می شود یعنی S1,S2,…,S6 اینجا دیماکس می شود.
دلیل اینکه این 6 موج را روی همدیگر می اندازیم و بعد و آن را دوباره تبدیل می کنیم به یک موج این هستش که تعداد این خروجی ها را به جای 6تا یکی میکنیم و محاسبات کمتر می شود و در نهایت PWN ما بوجود می آید و در این Scope هم نمایش داده میشود و هر کدوم از این PWMها توسط MGCC وارد VC-VSI های ما میشوند.
و در نهایت قسمت مانیتورینگ را داریم که این قسمت Minitoring خودش از چند قسمت تشکیل شده که میزان توان اکتیو و راکتیو که در مقاله داده شده در این قسمت ها قابل اندازه گیری است در هر نقطه از مدار و میزان ولتاژ DC و V-LL که ولتاژ لاین به لاین ما است در این قسمت نمایش داده میشود که هر کدام به نوبه خودشان ارزشمند هستند و می توانند اندازه گیری ها را برایمان انجام بدهند.