C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\75.png
دانلود فیلم های آموزشی متلب و سیمولینک

قسمت 5+ شبیه سازی ctهای زیر بار شبکه توزیع

 

پروژه ای که انجام شد یک شبیه سازی هست که با استفاده از هیسترزیس است. که در خود سایت مس ورک موجود است و CT که ما اومدیم پیاده سازی کردیم از قسمت های مختلفی تشکیل شده که ما در این بخش با بررسی این قسمت ها اومدیم با انجام این شبیه سازی میبینیم که گراف هیسترزیس شروع به رسم شدن میکنه که با دیدن فیلم خیلی بهتر متوجه خواهید شد.
شمارو به دیدن فیلم اموزشی این شبیه سازی دعوت میکنم.

زمان 4:10 ثانیه

شبیه سازی CT های زیر بار شبکه توزیع

بسم الله الرحمن الرحیم  پروژه ای که انجام شد یک شبیه سازی هست که با استفاده از هیسترزیس است.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\66.png

که در خود سایت مس ورک  موجود است و CT که ما اومدیم پیاده سازی کردیم، از قسمت های مختلفی تشکیل شده یک ولتاژ است که میاد وارد یک فلاکس اولیه میشه و بعد از اون میاد وارد یک سیستم پریونیت میشه خود این فلاکس پریونیت شده که میاد در یک گین  ضرب میشه و وارد یک اینترنال لوپ یا لوپ داخلی میشه که خود این بر اساس گینی که وارد میشه.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\67.png

یک تقسیم بر فلاکس بیس هست و زمانی که شما می آیید و دقت می کنید به این توابعی که نوشته شده برای این سیستم می بینید.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\68.png

که از قسمت های مختلفی تشکیل شده که یکی خود فلاکس وارد شده است که به صورت یک تابع میان و اون رو وارد میکنند.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\69.png

و بعد از اون میاد  وارد یک سوئیچ میشه حالا هر کدوم از این سوئیچ ها که I یا Tr هستش میاد وارد سوئیچ میشه و با استفاده از این Tr میاد مقایسه میشه که کدام یک از اینها به عنوان جریان خروجی بیاد. و از CT ما به خارج بشه.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\70.png

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\71.png

این شمایلی هست که ما برای یک سیستم دیستربیوشن نتورک یا شبکه توزیع اومدیم در نظر گرفتیم.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\73.png

که از یک منبع ولتاژ برابر 84.85 ولت هستش استفاده شده و بعد از اون میاد وارده CT ما میشه که قبل از اینکه وارد CT بشه جریان اندازه گیری میشه و به عنوان I1  به ورک اسپیس یا محل این قسمت ما میاد و قرار می گیره در ورک اسپیس ما و بعد از اون که وارد CT شد.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\74.png

یکسری مقاومت رو و خازن رو قرار دادیم که معادل شبکه ما هست و ولتاژ را در این قسمت اندازه گیری می کنیم که هم ولتاژ RMS ما اندازه گیری میشه و همه اینها وارد اسکوپ میشن و در نهایت برای اینکه هیسترزیس ما اندازه گیری بشه به حالت گراف XY می آییم و اون رو اندازه گیری می کنیم که حالا اگر من بیام و شبیه سازی رو که انجام دادیم رو play کنم میبینید.

C:\Users\Administrator\Desktop\New folder (2)\75.png

که گراف هیسترزیس شروع به  رسم شدن میکنه و بعد از اون هستش که ولتاژ و جریان ما به صورت RMS میاد و اندازه گیری میشه حالا در قسمت های مختلف ما باید شبیه سازی های مختلفی را انجام بدیم طبق خواسته ی مسئله به طور مثال این جریان، جریان نامی ما هست که داره از اینجا اخذ میشه و به صورت جریان نامی داره از اینجا خارج میشه، در صورتی که ما باید علاوه بر اینکه جریان نامی رو اندازه بگیریم باید بیایم و ۲۰۰ برابر جریان نامی رو از CT مون بگذرونیم که هم با دستکاری کردن بار می تونیم این کاررو انجام بدیم وهم با استفاده از دستکاری کردن خود منبعون می تونیم به این قسمت دست پیدا کنیم و همچنین می تونیم بیاییم و برای یک درصد این کار را انجام بدیم با  افزودن خروجی بارمون می تونیم این کارا انجام بدیم که حالا هر کدام از این ها ممکن هستش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *