آکادمی سیم پاور آموزش متلب

چطوری باید 5 بلوک سیمولینک رو کنار هم بچینیم؟؟؟

چطوری باید 5 بلوک سیمولینک رو کنار هم بچینیم؟؟؟

البته ما با قسمت نیو اش کار داریم و این قسمت نیویش هم قسمت های متفاوتی دارد.  بلنک لایبری یعنی شما میتونید حتی یک لایبری برای خودتان ایجاد کنید.

یک پروژه ی جدید یا به اصطلاح یک مدل جدید را برای خودتان ایجاد کنید. حالا روی بلنک مدل را میزنیم، خب هر کسی که با سیمونی کار کرده باشد تا الان این محیط را باید دیده باشد، این محیط هم با در جاهای مختلف هم تغییری نکرده است.

این صفحه ی شما است که اینجا مثل بقیه ی نرم افزار ها مثل ورک ات و یا هر نرم افزار دیگری شما یک محیطی را دارید که قطعات خود را در اینجا میچینید. و خروجی ها را هم در همین صفحه میتوانید مشاهده کنید.

این صفحه ی اصلی شماست که در به اصطلاح سیستم شما، مواردی را که دارد: یکی اینکه یک نیو میتوانید در اینجا ایجاد کنید دقیقا همان نیویی که در آنجا بود، در اینجا هم هست یکی در ورژن های قبلی اصلا استارت پیج ای وجود نداشت که شما بتوانید یک مدل را اضافه کنید اما در این ورژن های جدیدتر هم این جا است و هم میتوانید در قسمت فایل هم آن را انجام دهید.

آیکون جنرال در متلب 2016

دومین مورد که دو آیکنی که هست در اینجا، یکی آیکون جنرال شما و دومین آیکنی که برای شما موجود است آیکن اپن است که میتونید با استفاده از این گزینه فایل های قبلی تان را اپن یا باز کنید که سیو است که دیگر همه با آن آشنایی دارید.

ولی این سه مورد بعدی یک مقدار مهم تر هستند برای کسانی که آشنایی ندارند .

این دو مورد برای زمانی است که شما در ادامه ی درس میخوانیم، ما وقتی تعداد ماژول هایمان زیاد شود دیگر در درون یک صفحه نمیتوانیم همه ی آن ماژول ها را نگه داریم چون هم بررسی اش سخت میشود و هم خیلی بهم ریخته و تعداد سیمکشی هایش زیاد میشود.

زمان شبیه سازی در سیمولینک 2016

یک شبیه ساز خوب یعنی شمایی که آمدید و به صورت حرفه ای دوره دیده اید با آن دوستانی که این دوره را نیامدند، فرق شما در این است که شما باید شبیه سازی تان طوری باشد که وقتی به هرکسی که آن را ارائه می کنید حتی اگر آشنایی زیادی هم نداشته باشد در نگاه اول باید بتواند بفهمد که این سیستم چه چیزی دارد ؛

مثلا  شما اگر دارید یک سیستم قدرتی را دارید شبیه سازی می کنید حتما باید آن مدار قدرتتان را بیایید.

از مدار کنترلی تان از ساب سیستم یا زیر سیستم هایتان جدا کنید، وقتی شما ساب سیستم ساختید و وارد یک ساب سیستم شدید با هر یک از این ها میتوانید به پیج یا صفحه ی قبلی یا بعدی تان برگردید و این دکمه هم برای این است که شما از یک ساب سیستم به ساب سیستم بعدی یا ساب سیستم مادر یا مین اش وارد شوید که باید ساخته بشود درون مطلب و بعد این فعال بشود و الان به دلیل اینکه چیزی وجود ندارد فعال نیست.

کتابخانه ی سیمولنیک چیست؟

کتابخانه ی سیمولنیک چیست؟ شما در کتابخانه یا لایبلری تمام ماژول هایی که از اول تا حالا ساخته شده همه را کمپانی مسئول جمع آوری کرده و خیلی هم گرون قیمت است

یعنی هم به لحاظ علمی در دانشگاه های بزرگ در مجمع علمی شان مجموعه ی لایسنس را بخرند. حتی کل این لایبری ها در اختیارشان نیست یعنی هر دانشکده ای بسته به نیاز خودش خرید میکند. یعنی اگر دانشکده ی برق است، نمی آید مجموعه ی هوافضا را بخرد .

فقط لایسنس برق را میخرند. ولی چون در ایران قوانین کپی رایت  رعایت نمی شود، تمامی این لایبری ها در اختیار شماست و منبع خیلی غنی ای از تمامی کار هایی که در تاریخ به وجود آمدن مطلب هست را در این جمع آوری کردند و شما میبینید که شما ریز به ریز ماژول هایی را دارید که حتی باور نمی کنید که این ها شبیه سازی شده باشند و شما میگذارید و به حالت واقعی اش هم واقعا نزدیک است.

رابطه ساخت با متلب

حالا بچه هایی که ساختن انجام بدن میبینند که چقدر نزدیک است و چه کار میتوانیم انجام دهیم تا نزدیک تر هم بشود .

و یک سری از تنظیمات دیگری هم وجود دارد که من نمیخواهم خیلی وارد ریز ریزش بشوم  و در اینجا دکمه ی ران شماست. و الان چون ما هیچ چیزی را در صفحه نداریم این دکمه فعال نیست. اولین آیکنی که بگذارید اینجا، این دکمه فعال میشود که دکمه ی ران است و شما بعد از اینکه سیستم خود را بستید حالا با شرایطی که گفته می شود این دکمه  را میزنید و سیستم ران میشود و استارت میشود.

دکمه پاز در متلب

و این دکمه هم دکمه ی پاز و استاپ است که الان روی استاپ است و وقتی ران میکنید دکمه ی پاز را هم میبینید.

حالا پاز به چه دردی میخورد؟ زمانی که شما دارید شبیه سازی میکنید میتوانید اگر زمان شبیه سازی تان خیلی زیاد است ، به چشم خودتان ببینید که روی  دیس پلی آر که چه اتفاقی می افتد و خودتان می توانید یادداشت برداری کنید که البته توصیه نمی شود این کار ولی خودتان می توانید این کار را انجام دهید برای مثال بعضی از شبیه سازی ها آنقدر سنگین هستند ممکن است حتی یک شبانه روز طول بکشند.

 

مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقاله matlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزش matlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژه matlab ,

سعید عربعامری
من سعید عربعامری نویسنده کتاب 28 گام موثر در فتح متلب مدرس کشوری متلب و سیمولینک و کارشناس ارشد مهندسی برق قدرتم . بعد از اینکه دیدم سایتهای متعدد یک مجموعه کامل آموزش متلب و سیمولینک ندارند به فکر راه اندازی این مجموعه شدم
http://sim-power.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *