پیش بینی های هوش مصنوعی
اجازه دهيد اندكي بعضي از پيش بيني هاي هوش مصنوعي را بررسي كنيم ، اولا ، خانواده روباتها ممكن است به طور دايم به خانواده اينترنت
بي سيم متصل شوند و اطلاعات را به كساني كه شما مي خواهيد تا از مكان شما آگاه شوند ، بدهند ، شما ه رگز لازم نيست نگران افراد مورد علاقه خود كه دور از شما هستند ، باشيد ، زيرا شما به طور دايم با آنها در ارتباط هستيد ، ممكن است جرم و جنايت مشكل شود ، اگر همه افراد خانواده داراي ماشينهاي وفادار و شبه آگاه باشند. در آينده ما هرگز واقعاٌ تنها نمي شويم .
اندكي پس از اين ، اگر بعضي اسبهاي هوشمند به جاي اتومبيلها قرار بگيرند ، هزاران زندگي نجات مي يابد. چنانچه ماشينها از مستي صاحبانشان عصباني شوند و از رفتن به موقعيتهايي كه آنها در سرعت بالا سقوط مي كنند و خطرناك است ، جلوگيري كنند. در آينده افراد مست قادر خواهند بود از ماشينهايشان مانند اسبهايي وفادار استفاده كنند تا آنها را به خانه هايشان ببرد . و نه تنها افراد مست ، كه كودكان ، پيرها ، افراد ناتونان و نابينايان همه اين قدرت را خواهند داشت . اگر همه ماشينها شبكه اي بي سيم شوند و انسانها نيازي به رانندگي نداشته باشند ما مقدار بسيار زيادي از سيستمهاي جاديه اي ، چراغهاي ترافيكي و … را كنار مي گذاريم و جاده ها مانند قرن 18 كم ترافيك مي شوند .
– افق واقعي من سعي كرده ام نظريه چگونگي مفيد بودن حيوانات مصنوعي را ارايه بدهم . اما دليل علاقه من به اين بحث اين بوده است كه اميدوارم اين حيوانات مصنوعي ، روشي را براي ايجاد انسانهاي مصنوعي فراهم كنند . كه البته اين انسانهاي مصنوعي در زمان حيات ما به وجود نخواهند آمد ، در چند دهه آينده ، انتظار نداريم كه نسل بشري منسوخ شود و روباتها جايگزين آن شوند . ما تنها مي توانيم انتظار داشته باشيم كه هوش مصنوعي ، عمليات بسيار پيشرفته تري انجام دهد. اما هر زمان كه انتظار داشتن احساسات بشري را براي آنها داشته باشيم ، مانند گذشته نااميد خواهيم شد . ما هوش مصنوعي كامل و انساني را در طول زندگي خود نخواهيم ديد، اما ممكن است فرزندان ما در آينده بتوانند به آن دست پيدا كنند.
– استاد دانشگاه شهر دوبلين
رباتها جديدترين مرحله در تلاش انسان براي ساخت ماشين آلات است . تصوير انسان از ربات با واقعيت صنعتي آن بسيار متفاوت است ، تعريف ربات در جوامع مختلف صنعتي متفاوت و معرفي ربات تاثير به سزايي در روند اجتماعي جوامع امروز خواهد گذاشت ، تعداد رباتها روز به روز رو به افزايش است . در اين بحث ضمن بررسي رباتيك ، صدماتو خسارات ناشي از كاركردن انسان در شرايط مساعد نيز در ايران طي آمارهايي داده شده است تا كارآيي رباتيك و اتوماسيون در بهبود محيط كاري و تقليل اين خسارتها روشنتر گردد.
ربات انسان نما با سيستم تعادلي مشابه گوش انسان :
پژوهشگران ايراني موفق به ساخت ربات انسان تمايي شده اند كه در سيستم تعادلي آن براي نخستين بار از شبيه سازي كاركرد تعادلي مايع مخاط گوش انسان الهام گرفته شده است.
پرهام حسيني از طراحان اين ربات گفت : اين ربقات كه از نوع رباتهاي انسان نماي فوتباليست است ، به دليل ويژگي ها و قابليت هاي برتر از جمله سيستم تعادلي ويژه آن در مسابقات بين المللي اختراعات ، ابداعات و فناوري هاي جديد در كشور بلژيك موفق به كسب مدال برنز شد. اين ربات مجهز به پردازنده داخلي و منبع تغذيه داخلي است و با دريافت دستور از پردازنده مركزي براساس منطق فازي اقدام به تصميم گيري و انجام حركات مختلف مي كند.