نامگذاري
براي استفاده از نامهاي ساده تر در فرمولها، ابتدا نام و مقدار را در سلولهاي مجاور هم، عمودي يا افقي، وارد كرده سپس نام و مقدار را با هم انتخاب ميكنيم. از منيوي اصلي Insert_Name_Create را ميآوريم و نگاه ميكنيم نام در چه سمتِ مقدار واقع شده، و برحسب نسبت مكاني نام عمل ميكنيم. همچنين ميتوان به مجموعهاي از سلولها يك نام اختصاص داد، اين نام مانند آرايهاي عمل ميكند كه مقادير آن در سلولهاي مجاور نام چيده شدهاند. در نامگذاري دلخواه يك سلول يا يك ستون بايد از اختصاص نامهائي نظير a2, R1, C23 كه برچسب پيشفرض هستند خودداري كرد.
مثال ها:
دادن نام به يك سلول در شكل 8-15 سلول A2 را با حرف a نامگذاري كرده و مقدار 3- را به a نسبت ميدهيم. ابتدا نام و مقدار را در سلولهاي مجاور هم، عمودي يا افقي، وارد كرده سپس آنها را انتخاب ميكنيم. از منيوي اصلي Insert_Name_Create را ميآوريم و نگاه ميكنيم نام در چه سمتِ مقدار واقع شده. در مثال زير چون نام بالاي مقدار است Top row را تيك زده OK ميكنيم. به اين ترتيب متغيري عددي با نام a و با مقدار 3- به مجموعه نامهاي صفحه گسترده افزوده ميشود. حالا اگر سلول A2 را انتخاب كنيم، در ميله برچسب نام آن a نمايش داده ميشود (شكل 9-15). از اين به بعد به اين سلول هم ميتوان با نام a و هم با برچسب A2 مراجعه كرد. نام a را بعداٌ ميتوان تغيير داد.
دادن نام به آرايه در شكل b 10-15 و x را به صورت دو متغير آرايهاي تعريف كرده و مقادير زير هر ستون را به آرايه مربوطه نسبت ميدهيم. ابتدا نامها و مقادير را انتخاب كرده، به ترتيب ملحوظ در شكل عمل ميكنيم، نام آرايه ها b و x ميشوند.
وارد كردن فرمول با استفاده از نامهاي قراردادي
به D2 رفته فرمول a*x+b را وارد ميكنيم، سپس با گيره انتقال فرمول را به خانههاي زيرين ميكشيم (شكل 11-15) چون علامت $ وجود ندارد انتقال نسبي خواهد بود.
نویسنده: مصطفی همت آبادی
مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقالهmatlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزشmatlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژهmatlab ,