فرق سیگنال قدرت با سیگنال های کنترلی در سیمولینک متلب
به شرط اینکه شما این کتابخانه را به خوبی یاد بگیریدو فکر نکنید اگر تا حالا 10 تا شبیه سازی کردید اینجور کار ها را بلدید ، من خودم هر دفعه ای که وارد اینها میشوم و علمش را میخوانم یک سری از چیز های جدیدی می آموزم چون این اصلا دریایی است و شما وقتی شبیه سازی های مختلف را مشاهده می کنید با خود می گویید پس این بلوک میتواند این کار را هم انجام دهد.
چون انقدر گزینه دارد چند تا اش را برایتان باز می کنم. مشاهده می کنید که با تغییر یکی از آن گزینه ها کامل عوض میشود داستان شبیه سازی شما و کارتان یک تغییر خیلی جدی پیدا می کند.
از کامنت نیوز بلاگ که بگذریم ، اول من درباره ی این قسمت یکم توضیح بدم:
این قسمتی که مشاهده می کنید این قسمت قسمتی است که شما میتوانید با آن سرچ کنید.
یعنی اسم یک بلوک را بلدید مثلا پی دبلیو ان (البته در رشته های دیگر مانند ژنتیک اگر شما چند نمونه شبیه سازی انجام دهید میفهمید که چه بلوک هایی است ) در اینجا اگه اسمش را یک تیکه از اسمش را سرچ کنید ، آن بلوک می آید، می گردد در بین همه ی بلوک ها و برایتان می آورد مثلا بزارید پی دبلیو ان را سرچ کنم چون این هم چیز جالبی است.
خب مشاهده می کنید که برای فقط همین پی دبلیو ان چقدر ماژول دارد ، ببینید میگوید در سیم اسکریت 19 تا من ماژول دارم برای پی دبلیو ان و اینها هم ماژول هایم هستند.
کنترل پی دبلیو ان ولتاژ ، اچ پی ای ، و قسمت هایی مختلف ، قبلا اینها فقط اینها در سیم اسکریت بودند(دوستانی که اگر کار کرده باشند می دانند) و این قسمت ها که قدرتی هستند در سیم پاور بودند و الان هم هنوزم اینها با هم قابلیت اتصال ندارند و به شما خواهم گفت چگونه اینها را به هم متصل کنید که باید حتما اینها را باید تبدیل بزنید.
خب حالا از کجا بفهمیم که کدام به کدام وصل نمی شود؟ کنترلی ها و پاوری ها به هم وصل نمی شوند، چون سطح ولتاژش با هم یکی نیستند و اصلا شما نمی توانید شما وقتی در واقعیت هم که می بندید سیستم قدرتی را می آیید سیستم به اصطلاح کنترلی یا سی پی یو و یا هرچیزی که دارد سیستم تان را کنترل می کند آن را شیلدش می کنید حتی که از نوسانات مثلا پارازیتی اش جلوگیری شود و روی آن نیافتد ، آن را جدا میبندید و این را جدا میبندید.
اینجا هم همین است که شما نمی توانید مستقیما یک ولتاژ 2 کیلوولت را وصل کنید به یک ولتاژ 5 ولت که به شما خواهم گفت که چه کار کنید.
اما من منظورم این مسئله نبود ، منظور من اینکه این قدرتی است و این هم قدرتی ، اما چون این دو از دو کتابخانه ی متفاوت بودند نمی توانید به هم وصل شان کنید.
راه مشخصه اش هم این است:
اینها فور گراندشان ( که به شما میگویم چیست ) اینها آبی است و نوشته هایشان هم قرمز است یعنی روی ترمینال هایشان یک سری نقطه های قرمز رنگی ای دارد که اینها به اینها وصل نمی شوند. این را در ذهن خود داشته باشید که بعدا به آن می رسیم.
اما حالا اینها چی هستند؟ ببینید در ورژن های قبلی بام کارورتر نبود و الان بروید در سایت ما یکی از محصولات ما باک یعنی ما این را میفروختیم که دیگر نمی توانیم بفروشیم چون قبلا این قسمت وجود نداشت و شما باید بصورت دستی باک بوست و چاک و غیره را خودتان یکی یکی درست می کردید اما الان در ورژن 2016 همه ی اینها وجود دارد .
ببینید افریچ کانورتر هست و همه چیز موجود است و پی دبلیو ان جناتور ها هم که هستند و لازم نیست خودتان بیایید و یک موج دندان اره ای را با سیبوس ایت مقایسه کنید و اون داستان هایی که بود.
مقاله متلب , مطلب , متلب , مقاله برق , مقاله قدرت , مقاله مطلب , مقاله سیمولینک , دانلود متلب , دانلود مقاله متلب , مقاله matlab , آموزش متلب , مطلب , متلب , آموزش برق , آموزش قدرت , آموزش مطلب , آموزش سیمولینک , دانلود متلب , دانلود آموزش متلب , آموزش matlab , پروژه متلب , مطلب , متلب , پروژه برق , پروژه قدرت , پروژه مطلب , پروژه سیمولینک , دانلود متلب , دانلود پروژه متلب , پروژه matlab ,