آموزش متلب

ترسیم در مختصات قطبی

ترسیم در مختصات قطبی

هنگامی که متغیر تابع با زاویه تغییر می کند، بهتر است که از از یک نمودار قطبی که در آن از مقادیر متعارف (X , Y ) به عنوان زاویه و شعاع تفسیر شود. دو نمایش زیر را باهم مقایسه می کنیم. اول طرح معمولی (X , Y):

196

clf

t = linspace(-pi,pi,201);

g = sinc(2.8*sin(t));

plot(t*180/pi,g)

 

سپس نمودار قطبی را، تغییرات در جهت مقدار g نشان می دهیم:

clf

polar(t,g)

197

 

ترسیمات را گهی اوقات به صورت مشابه می توان در واحد دسیبل (واحدی که نسبت بین دو مقدار الکتریسیته یا صوت را بیان میکند) نمایش داد:

gdb = 10*log10(abs(g));

plot(t*180/pi,gdb)

198

 

اما نمودار قطبی در این مورد بی ارزش می باشد. چون مقادیر دسیبل منفی برای شعاع منفی تفسیر می شود.

clf

polar(t,gdb)

199

در این مورد شما باید از یک نسخه اصلاح شده polar استفاده کنید که صفر دسیبل (0 dB) به عنوان شعاع صفر تفسیر گردد و در محدوده خارجی ترسیم شود. مقادیر دسیبل منفی باید در شعاع کوچکتر نمایش داده شود. ما در اینجا این ایده را در یک M-file به نام negpolar اجرا می کنیم.

 

negpolar(t,gdb)

200

 

 

در تابع negpolar دایره توپر بیرونی حذف شده است، که آن شبیه کادر رسم شده اطراف، در خروجی فرمان plot می باشد.

 

مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقالهmatlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزشmatlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژهmatlab ,

سعید عربعامری
من سعید عربعامری نویسنده کتاب 28 گام موثر در فتح متلب مدرس کشوری متلب و سیمولینک و کارشناس ارشد مهندسی برق قدرتم . بعد از اینکه دیدم سایتهای متعدد یک مجموعه کامل آموزش متلب و سیمولینک ندارند به فکر راه اندازی این مجموعه شدم
http://sim-power.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *