آموزش سیمولینک دانلود فیلم های آموزشی متلب و سیمولینک صفر تا صد متلب محیط متلب

اینجا توضیح اجمالی درمورد شبیه سازی موتور القایی DTC داریم.

در جلسه قبل از شبیه سازی درایو موتور القایی و درایو موتور سنکرون پنج فاز صحبت کردیم و در ادامه امروز توضیح اجمالی درباره شبیه سازی موتور القایی DTC در سه دقیقه دارم.

 شبیه سازی موتور القایی DTC

باید بتوانید از درایو در شبیه‌سازی‌های پیچیده‌تر استفاده کنید. یکی دیگر از درایوهایی که برای ما از اهمیت بالایی برخوردار هستند درایوهای پنج فازی هستند که PM ها را برای ما درایو می‌کنند و شماتیکی که شما می‌بینید شبیه شماتیک قبلی است. با این تفاوت که در ابتدا شما یک  rectifire سه فاز را مانند قبل دارید.

یک لینک DC و به نوعی یک خازن با لینک DC یک Breaking Chopper و در نهایت یک اینورتر که این بار اینورتر شما سه فاز است و متصل می‌شود به PM پنج‌فاز شما.

دوباره ماشین سنکرون PM شما یک سنسور موقعیت است و برای شما بعد از اینکه موقعیت را به عنوان یکی از پارامترهای کنترلر به سیستم داد از آن یک مشتق گرفته می‌شود.

بعد از اینکه سرعت به سرعت رفرنس موردنیاز ما join شد و در کنترلر سرعت قرار گرفت خروجی نهایی دوباره به سیستم کنترلر اصلی داده می‌شود و این سیستم کنترلر است که برای ما پالس‌های اینورتر را می‌سازد که شما در شکل هم به وضوح این موضوع را می‌بینید.

باز هم Speed controller را در اینجا برای شما نمایش داده است و Vector Controller که کنترلر اصلی ما است و از یک سیستم DQ به پنج‌فاز ساخته شده است.

هر کدام از این زیر سیستم‌ها هم خودشان سیستمی هستند، باید بیشتر باز شوند در دروسی مثل الکترونیک قدرت نه اینجا.

ما صرفاً جهت اینکه یک آشنایی داشته باشید شما با سیستم‌های درایو این قسمت را در انتهای آموزش‌مان قرار دادیم تا یک آشنایی اجمالی با این سیستم‌ها داشته باشید.در مبحث بعدی توضیح کوتاهی  درباره شبیه سازی درایوهای DCتک ربعی چاپرخواهم داشت.

سعید عربعامری
من سعید عربعامری نویسنده کتاب 28 گام موثر در فتح متلب مدرس کشوری متلب و سیمولینک و کارشناس ارشد مهندسی برق قدرتم . بعد از اینکه دیدم سایتهای متعدد یک مجموعه کامل آموزش متلب و سیمولینک ندارند به فکر راه اندازی این مجموعه شدم
http://sim-power.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *