آموزش سیمولینک آموزش متلب دانلود فیلم های آموزشی متلب و سیمولینک صفر تا صد متلب محیط متلب

اطلاعاتی که باید در مورد شبیه سازی درایو موتور القایی بر اساس SVPWM بدانید.

همانطور که قول دادم ،بعد از تحلیل اینورتر بردار فضایی SVPWM و آموزش شبیه سازی مدلهای پراکنده و پای امروز میخوام در چهار دقیقه اطلاعاتی درباره شبیه سازی درایو موتور القایی بر اساس SVPWM بدهم.

درایو بر اساسSVPWM

یکی دیگر از درایورهایی که خیلی کارآمد هستند .برای ما درایوی است که برحسب SVPWM کار می‌کند. به نوعی از بردار فضایی استفاده می‌کند برای اینکه PW ما را بسازد. صرفاً سیستم کنترلی‌اش یک مقدار فرق می‌کند.

شماتیکش دقیقاً شبیه شماتیک‌های قبلی است .با این تفاوت که در اینجا آن را متصل می‌کنیم به موتور القایی سه‌فازمان و در نهایت تمامی این خروجی‌ها از جمله جریان، سنسور سرعت و خروجی کنترلر سرعت ما تبدیل می‌شود به خروجی فایرینگ یا زاویه آتش اینورترهای ما.

می‌بینید که در اینجا هم دوباره همان سیستم پیاده‌سازی شده است، با این تفاوت که در این سیستم می‌بینید که کنترلر ما اینجا split controller را مشتق‌گیری نکرده است و همان را مستقیماً در سیستم ما وارد کرده است.

یک SVM generator دارد، که ما در درس الکترونیک قدرت درباره‌اش صحبت کردیم، که این‌ها چگونه ساخته می‌شوند. اینجا مجدداً نیازی به صحبت کردن در مورد آن‌ها نیست.

پارامترهایی که دارم را یک بار به عنوان آخرین درایوی که ما قرار است ،درباره‌اش صحبت کنیم، ببینیم به چه نحوی است پس از آن این آموزش را به پایان ببریم.

اموزش شبیه سازی

این درایوی که برحسب SVM است. با نام AC2 اینجا شناخته می‌شود و شما می‌بینید.

باز هم پارامترهایی که دارد دقیقاً شبیه پارامترهای سایر ماشین‌های ما است.

و اجزای داخلی‌اش هم که دقیقاً شبیه آن‌ها هست.

در این جلسه و جلسه قبل یک مقدار در مورد درایوها نیز صحبت کردیم. که به ماهیت آن‌ها اندکی پی ببریم، و آن مقداری که نیاز است دربارة آن‌ها بدانیم ،و اگر نیاز شد واکاوی داشته باشیم. قرار شد یک مقدار آن‌ها را توسعه و پیشرفت بدهیم بتوانیم این کار را انجام دهیم ،و بدانیم هر کدام از بلوک‌هایشان چه کاری را برای ما انجام می‌دهند. بتوانیم از آن ها به عنوان مکملی در کنار سایر قسمت‌ها و سایر ماشین‌هایمان استفاده کنیم. بتوانیم شبیه‌سازی‌هایمان را شکل و شمایل حرفه‌ای‌تر بدهیم.

امیدوارم این مبحث مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.در جلسه آینده در مورد شبیه سازی موتور سنکرون پنج فاز صحبت میکنم.

سعید عربعامری
من سعید عربعامری نویسنده کتاب 28 گام موثر در فتح متلب مدرس کشوری متلب و سیمولینک و کارشناس ارشد مهندسی برق قدرتم . بعد از اینکه دیدم سایتهای متعدد یک مجموعه کامل آموزش متلب و سیمولینک ندارند به فکر راه اندازی این مجموعه شدم
http://sim-power.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *