اعداد علمی ! توی متلب چجوری نمایش داده میشه؟؟؟
البته به شما میگویم که از چه روش هایی استفاده کنید که به حداقل شبیه سازی خودتان برسید یعنی زمان را مینی موم کنید ، یکی از کارهایی که قطعا در این دوره به شما آموزش خواهم داد این است که چه کاری کنید تا شما زمان شبیه سازی تان را به حداقل برسانید.
دوره فشرده
چون دوره فشرده است، من نکته هایی میگویم که خودم در این سه سال درگیرش بودم و سخت یاد گرفتم ، چون این ماژول ها هر کدوم شما بروین در هلپ اش و هلپ اش را بخوانید میتوانید به راحتی یاد بگیرید اما اینکه چطور زمان شبیه سازی تان را کم کنید این داستانی است که بر اساس تجربه به دست می آید یعنی شما نمی توانید بروید و از توی هلپ چیزی پیدا کنید.
خب، دکمه ی پاز، شما دارید یادداشت میکنید و یک کاری برایتان پیش می آید، یک پاز میدید و یا می خواهید بخوابید یا می خواهید استراحت کنید یک پاز میدید و میایید.
و حالا دکمه ی استارت، شما قبل از اینکه زمان شبیه سازی تان تمام بشود میبینید که همان اول که شبیه سازی را ران میکنید، این شبیه سازی احتمالا یک جایی مشکل دارد که اینقدر دارد زمان میبرد ، یعنی توی آن برنامه هایی که نوشتید توی سیمونیک تان احتمالا یک جایی یک نوپ بینهایتی یا یک چیزی را رعایت نکردید و یا یک خازنی را خیلی کوچک گذاشتید و حالا به هر دلیلی ، به هر دلیلی ممکن است زمان شبیه سازی شما خیلی طول بکشد به همین جهت نیاز دارید که از استاپ استفاده کنید و خواهید دید.
و این هم که زمان شبیه سازی شماست یعنی می توانید زمان شبیه سازی تان را انتخاب کنید.
هوشمندی در زمان شبیه سازی سیمولینک
خب همین انتخاب زمان شبیه سازی هوشمندی شما را می رساند یعنی بستگی دارد که شما چه حالتی از سیستم را میخواهید بررسی کنید، یک موقع است که شما میخواهید ساب داینامیک یک سیستم را میخواهید بررسی کنید ، زیر گذرا، حالت زیر گذرا که شما برای حالت زیر گذرا لازم نیست شما یک ثانیه بررسی تان طول بکشد و در حد 20 میلی ثانیه هم که سیستم را بررسی کنید کافی است یعنی شما یک سیستم سنگین دارید در حالت ساب داینامیک یا زیر گذرا نیازی نیست که این شبیه سازی یک دقیقه به طول بیانجامد یعنی اگر شما یک ثانیه برای هر یک وقت بگذارید حدود دو تا سه ساعت طول میکشد در یک سیستم بزرگ که ران بشود.
چرا نباید زمان شبیه سازی طولانی باشد؟
اصلا احتیاجی نیست، شما در 20 میلی ثانیه هم میتوانید آن جواب آن سوالاتی که دارید رو بگیرید و اما اگر یه سیستم بادی دارید مثلا یک توربین بادی دارید ، یک توربین بادی یا یک سیستمی که تغییراتش خیلی کند باشد نمی شود در زمان های خیلی کم دید شما مثلا اون زمانتان حداقل مثلا 3600 ثانیه باشد حدود یک ساعت که بتوانید باد یک تغییری کند و شما بتوانید تغییراتش را بگیرید. در اینجور سیستم ها لازم است که شما از خیلی از چیزها صرف نظر کنید تا این بتواند در 3600 ثانیه ران شود .
یعنی دیگر در آنجا نباید مثلا فرکانس سوئیچ زنی شما در حد کیلوهرتز یعنی چند صد کیلوهرتز مثلا باشد و همه ی اینها را نمی شود در کنار هم داشته باشید، نمی شود هم مثلا حالت زیر گذرا را بررسی کنید و هم حالت پایدار سیستم تان را بررسی کنید این خیلی نکته ی مهمی است که خود من هم در اول همینطوری بودم که این زمان همیشه 10 ثانیه بود و برای هر شبیه سازی ای این کار را میکردم اما شما نیاز ندارید که این کار را اصلا انجام دهید .
شما زمانی که احتیاج دارید که به اصطلاح شبیه سازی تان طولانی باشد یک ترفند هایی را به شما خواهم گفت، یک تکنیک هایی را به شما خواهم گفت در آن موارد سعی می کنید یک چیز هایی را در نظر نگیرید و بعد بیایید و شبیه سازی خودتان را انجام دهید.
اعداد علمی در متلب
البته اگر نگاه کنید بعضی از شبیه سازی ها مثلا ممکن است یک E دو مثلا باشد ، هرجایی که E را میبینید منظورش ضرب در 10 به توان فلان است مثلا یک E 2 ، منظورش یک ضربدر 10 به توان 2 است که به این نکته هم باید دقت داشته باشید.
مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقاله matlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزش matlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژه matlab ,