آموزش GUI در متلب
توضیح کد:
این کد درابتدا بررسی میکند که کدام روش برای معرفی سیستم، وارد شده است. اگر روش ضرایب چندجملهای وارد شده بود، مقادیر num و den را بهصورت رشتهای خوانده و به عدد تبدیل میکند. مقدار Delay را هم بههمین ترتیب خوانده و به عدد تبدیل میکند تا در صورت نیاز از آن استفاده شود. در ادامه سایزهای num و den خوانده شده و در صورتیکه سایز num بزرگتر از den باشد، بوسیلهی تابع errordlg ، پیغام خطایی صادر میشود(در تمام توابع تبدیل سیستمهای کنترلی، منطقی آن است که سایز num از سایز den کوچکتر و یا مساوی باشد). این دیالوگ بهصورت زیر است:
نکته: این خطا از نوع modal است، و تا زمانی که OK نشود، کاربر نمیتواند به ادامهی کار بپردازد.
در ادامهی کد بررسی میشود که آیا Delay فعال است یا نه؟ اگر فعال باشد، بررسی میکند که مقدار وارد شده برای Delay ، منفی و یا اعشاری نباشد، و برای رخداد هرکدام پیغام خطایی از نوع modal صادر میکند. سپس درصورتیکه مشکلی در عدد وارد شده برای Delay نبود، تابع تبدیل سیستم را بههمراه Delay تشکیل میدهد و اگرهم Delay فعال نبود، که تابع تبدیل را بدون Delay تشکیل میدهد.
در ادامهی کد به قسمتی میرسیم که مربوط به معرفی سیستم با صفرها و قطبها و گین میباشد. این کد درابتدا صفرها و قطبها و گین و تأخیر سیستم را خوانده و به عدد تبدیل میکند. سپس بررسی میکند که تعداد صفرهای سیستم از تعداد قطبهای آن بیشتر نباشد، که دراینصورت پیغام خطایی صادر میکند. سپس در صورت فعال بودن Delay، همان شروط ذکر شده را برای عدد وارد شده، چک مینماید. درصورتیکه مشکلی وجود داشت، خطایی صادر میکند و درغیراینصورت تابع تبدیل را بههمراه Delay ، تشکیل میدهد و در صورتیکه تأخیری در کار نباشد، تابع تبدیل بدون تأخیر را تشکیل میدهد.
سپس درصورتیکه نوع سیستم، حلقهبسته انتخاب شده باشد(و Delay هم فعال نباشد)، سیستم حلقهبسته با استفاده از دستور feedback ، تشکیل میشود.
در ادامهی کد بررسی میشود که تأخیر وارد شده، مشکلی نداشته باشد که اگر چنین باشد، هیچ پاسخی رسم نمیشود. سپس بررسی میشود که در قسمت پاسخ زمانی سیستم، حالت پیشفرض قرار داده شدهاست و یا انتخابی؟ در صورت فعال بودن حالت انتخابی، زمان واردشده در کادر مربوطه، خوانده شده و به عدد تبدیل میشود سپس برداری از صفر تا عدد واردشده و با گام یکهزارم عدد واردشده، تشکیل میشود تا پاسخ سیستم به ازای آن بردار ترسیم شود. نحوهی تشخیص فعالبودن کدام پاسخ نیز بوسیلهی دستور switch ، کاملا واضح است.
ادامهی این کد نیز مربوط به رسم نمودارهای آنالیز ریشههای سیستم و پاسخ فرکانسی آن میباشد که با توجه به توضیحات ذکر شده، مطلب خاصی باقی نمیماند.
در ادامهی کار به Callback دگمهی فشاری Reset رفته و قطعه کد زیر را وارد کنید:
g=tf(1,[1 3 2 4]);
step(handles.axes1,g);
rlocus(handles.axes2,g);
bode(handles.axes3,g);
set(handles.radiobutton1,’Value’,1);
set(handles.radiobutton3,’Value’,1);
set(handles.radiobutton5,’Value’,1);
set(handles.edit1,’String’,’1′);
set(handles.edit2,’String’,'[1 3 2 4]’);
set(handles.edit3,’String’,'[]’);
set(handles.edit4,’String’,'[-1 -2]’);
set(handles.edit5,’String’,’1′);
set(handles.edit7,’String’,’10’);
set(handles.edit8,’String’,’2′);
set(handles.popupmenu1,’Value’,1);
set(handles.popupmenu2,’Value’,1);
set(handles.popupmenu3,’Value’,1);
set(handles.checkbox1,’Value’,0);
guidata(hObject, handles);
توضیح کد:
این کد تمامی تغییرات را به حالت پیشفرض خود بازمیگرداند.
مقاله متلب,مطلب,متلب,مقاله برق,مقاله قدرت,مقاله مطلب,مقاله سیمولینک,دانلود متلب,دانلود مقاله متلب,مقالهmatlab ,آموزش متلب,مطلب,متلب,آموزش برق,آموزش قدرت,آموزش مطلب,آموزش سیمولینک,دانلود متلب,دانلود آموزش متلب,آموزشmatlab ,پروژه متلب,مطلب,متلب,پروژه برق,پروژه قدرت,پروژه مطلب,پروژه سیمولینک,دانلود متلب,دانلود پروژه متلب,پروژهmatlab ,