آموزش دستور grid off در متلب
دستور grid off ، شبکه خطوط را در این شکل ها حذف می کند.برای برگرداندن این خطوط می توان از دستور grid offاستفاده کرد. علاوه بر این، می توان با استفاده از دستور box on یک جعبه در اطراف شکل ایجاد کرد.بنابراین شکل ۶-۷ را با برداشتن خطوط شبکه آن و ایجاد یک جعبه در اطراف آن تغییر می دهیم. فایل اسکریپت عبارت است از:
برای این فایل اسکریپت شکل ۷-۷ را نتیجه می دهد. بعبارت دیگر ، اگر شبکه خطوط را با grid offاز بین ببریم، ؟؟ و محورها به ترتیب با box offو axis offبرداشته می شود و شکل 7-8 حاصل می گردد.
۶۰
آموزش دستور grid off در متلب
در اینجا چندین راه برای نمایش سطوح در شکل ۳-۷ تا ۸-۷ وجود دارد که بطور خلاصه در شکل های ۹-۷ تا ۱۳-۷ آمده است . شکل ۹-۷ با فایل اسکریپت بعدی حاصل می شود.
جایگزینی دستور meshz با دستور waterfallدر اسکریپت بالا شکل 7-10 حاصل می شود . آرگومان های مربوط به دستورwaterfallمشابهmeshzهستند.
۶۱
با استفاده از دستورات زیر می توان سطوح را با ترسیمات متنوع رنگی نمایش داد.
برای ترسیمات دو بعدی: ! contour
برای ترسیمات سه بعدی: ! 3contour
برای ترسیمات پرشده: ! fcontour
توابع contourوcontour3 را می توان با دستورclableبرچسب گذاری کرد. دستور contourfرا می توان با استفاده از دستور colorbarحاشیه نویسی کرد که ستون رنگ ها و مقادیر عددی مربوط به هر یک در شکل قرار داده می شود.
حال کاربرد این دستورات را نشان می دهیم . برای اینکه تنها طرح های دو بعدی سطح نشان داده شده در شکل 7-4 ترسیم شود داریم:
اجرای این فایل اسکریپت ، شکل ۱۱-۷ را نتیجه می دهد. عبارت h= contour(…)برای استفاده از دستور برچسب گذاری clableالزامی است. اگر clableاستفاده نشود، خطوط رنگی بدون مقادیر عددی شان نشان داده می شوند.
۶۲
دستور contourرا با contour3 جایگزین کنیم ، شکل 7-12 حاصل می شود. آرگومان های contourو contour3 مشابه هم هستند.
برای بدست آوردن طرح ترسیم رنگی پر شده مطابق زیر از contourfو colorbarاستفاده می کنیم:
که عبارت vert به colorbarمی گوید که میله های رنگی می بایست عمودی نمایش داده شوند. اجرای این فایل اسکریپت شکل ۱۳-۷ را نشان می دهد.
۶۳
همچنین می توان از یک منحنی و در سایت سیم پاور دو بعدی بعنوان مولد برای ایجاد سطوح احجام دورانی ، با استفاده از دستور cylinderاستفاده کرد. برای توضیح بیشتر منحنی و در سایت سیم پاور زیر را در نظر بگیرید.
که حول محورz ، درجه دوران داده می شود.فایل اسکریپت عبارت است از:
آموزش دستور grid off در متلب
؟از اجرای این برنامه ، شکل 7-14 حاصل می شود.در شکل 7-14 ، زاویه دید بر اساس مقادیر پیش فرض است. ممکن است کسی بخواهد زاویه دید پیش فرض یک تصویر سه بعدی را به دلایلی مانند مواردی که در اینجا ذکر می شود تغییر میدهد: (۱)این زاویه دید ترکیب سطوح را بطور مناسب نشان نمی دهد (۲)خواهان دیدن تصاویر مختلفی با استفاده از subplotهستیم(۳) می خواهیم که قبل از تصمیم گیری برای جهت دید نهایی ، نماهای مختلفی را بررسی کنیم. سایت سیم پاورراه مستقیمی را برای تعیین جهت دید با استفاده از rotae 3dو viewایجاد کرده است.در شکل ۱۵-۷ زوایای دید به روش زیر تعیین می شود.
در پنجره فرمان سایت سیم پاور ، عبارت rotate3dرا تایپ کنید یا روی آیکون چرخش در پنجره شکل کلیک کنید . این کار کلید سمت چپ موس را فعال می کند . در پنجره شکل کلید سمت چپ موس را فشار دهید و تا هنگامیکه موس را برای تغییر موضع محورها جهت بهبود دید از جهتی به جهت دیگر جابجا می کنید ، بصورت فشرده نگه دارید. کلید موس را رها کنیدو طرح سه بعدی خواسته شده را ببینید . اگر دید ارضا کننده نیست، این فرآیند را تا زمانی که جهت مناسب دید را بیابید تکرار کنید.بعد از یافتن جهت مناسب ، به پنجره فرمان سایت سیم پاوربرگردید و دستور زیر را تایپ کنید.
۶۴
دو عدد نشان داده می شود ، اولی برای az و دومی برای elev (هر اسمی برای متغیر می توان به کاربرد). سپس در فایل اسکریپت ، بعد از وارد کردن تابع ایجاد سطح ، دستور زیر را وارد کنید.
؟؟؟ n یک مقدار عددی برای az و m یک مقدار عددی برای elev است.
این امر با انتخاب نوار ابزار دوربین (cameraToolbar) از منوی viewقابل دسترسی خواهد بود. به هر حال می بایست از مجموعه دستورات تولید نمودار هم ساز مانند surfو plot3 و fillاستفاده کرد.
آموزش دستور grid off در متلب
بعد از فعالسازی نوار ابزار دوربین (cameraToolbar ) ، گزینه تغییر زاویه دید و چرخاندن مدل فعال خواهند شد.از طرفی با استفاده همزمان از کلید ۱و ۲ می توان نورپردازی مدل را تغییر داد.
استفاده از این روش داریم:
. از این رو فایل اسکریپت اصلاح شده عبارت است از:
۶۵
بعد از اجرا شکل 7-15 نتیجه می شود.
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ازتون ،من یه فایل ابر نقطه دارم حدود 1300تا نقطس که باید تبدیلش کنم به تصویر،یعنی باید به هر مولفه ی ارتفاعی نقاط یه درجه خاکستری تخصیص بدم ، منتها باید اول کار یه گرید 50*در 50 بندازم رو ابرنقاط بطوریکه تفاضل کمترین و بیشترین ارتفاع رو تقسیم بر 50 کنم تا اندازه ی هر سلول گرید مشخص بشه ولی حالا نمیدونم گرید به این فرم که اندازه و ابعاد داره رو چطور روی نقاط بندازم شما میتونید کمکم کنید؟
سلام با این شماره تماس بگیرید 09191748326